

PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING #19

Wednesday, June 22, 2016

Port of Portland Headquarters, 8th Floor Chinook Conference Room 7200 NE Airport Way, Portland, OR 97218

AGENDA

12:00-12:30 pm	<u>Lunch and conversation</u>	30 min	PDX CAC members
12:30-12:50 pm	Introductory Comments	20 min	Sam Imperati
12:50-1:15	Roundtable Updates & Discussion	25 min	PDX CAC members
1:15-1:55 pm	PDX Updates	40 min	
	 Sustainability, Business, Construction Projects and Long Range Planning Updates 	(20 min)	Vince Granato, Port
	 Discussion 	(20 min)	PDX CAC members
1:55 -2:35 pm	Informational Presentation: Stormwater Master Plan	40 min	
	PresentationDiscussion	(20 min) (20 min)	Susan Aha, Port PDX CAC members









2:35-2:45 pm	<u>Break</u>	10 min	
2:45-3:15 pm	Informational Presentation: Port Small Business Program	30 min	
	PresentationDiscussion	(15 min) (15 min)	Kimberly Mitchell- Phillips, Port PDX CAC members
3:15-3:25 pm	Public Comment	10 min	Public
3:25-3:30 pm	Meeting Wrap Up	5 min	Sam Imperati/Chair

- Meeting Evaluation
- Upcoming PDX Community Advisory Committee meeting dates (Wednesday):
 - o October 19, 2016 (PDX Conference Center) field trip/working meeting
- Closing Comments

PDX CAC charge:

- Support meaningful public dialogue related to PDX planning and development
- Provide an opportunity for the public to inform decision-making related to PDX
- Increase public awareness about PDX and affected communities





